Hoppa till sidans innehåll

Om oss


Sundsvalls Ridklubb bildades den 17 augusti 1945 på initiativ av ryttmästare Nelson, chef för Sundsvalls ridskola. I dag har föreningen drygt 700 medlemmar, drivs som ideell förening och har en styrelse som väljs vid årsmötet i slutet av februari varje år.

SRK har olika sektioner & utskott som ansvarar för olika delar av verksamheten, samtliga föreningens medlemmar förväntas delta i det ideella arbetet.

Ungdomssektionen ordnar kurser, övernattningar och annat kul för klubbens barn och ungdomar. Usek ansvarar också för barnridning på helgerna. Kontakta kontoret för information.

Tävlingskommittén håller i de regionala och nationella tävlingar som hålls på klubben, både i dressyr och hoppning. På våra tävlingar är du alltid välkommen, kanske för att hjälpa till med något eller bara titta.

Dessutom arbetas det i ett antal olika arbetsgrupper där alla är välkomna att bidra med sin del.

Samtliga som jobbar inom dessa sektioner och grupper gör detta helt ideellt och på sin fritid. Därför behövs det såklart fler friska krafter! Du kan också göra något, hjälpa till som funktionär på tävlingar eller stå i cafeterian. Tycker du att detta verkar vara något för dig? Kontakta någon i personalen så får du veta vart du skall vända dig. Ju fler vi blir desto roligare blir det!

Till ridskolan är du alltid välkommen även när du inte rider. Du kan sköta om hästarna och hjälpa nybörjarna eller träffa kamraterna över en kopp kaffe i vår fina Café Krubban som är belägen på övervåningen i stora ridhuset. Krubban hålls öppen med hjälp av ridskolans elever.

Bästa sättet att hålla sig ajour med vad som händer på klubben är att läsa här på hemsidan eller på anslagstavlan. Här står allt du behöver veta. Du kan också besöka oss på facebook: http://www.facebook.com/SundsvallsRidklubb
Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta ridskolechefen eller någon på kontoret.

Uppdaterad: 05 DEC 2016 21:14 Skribent: Christine Grafström

 

 

 Barnridning

Våra samarbetsparters:

 Evonella

 Grafströms Hästsportbutik

 

 

 

 Klisterdekaler

 

Stokvis

 

First Hotel

 Hudik Hästsport

 

 

 

 

 

Postadress:
Sundsvalls RK - Ridsport
Kungsnäs 122
85591 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060563989
E-post: This is a mailto link

Se all info