Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


Ridskolan är liksom anläggningen diplomerad av Svenska ridsportförbundet och drivs av Sundsvalls Ridklubb. Lektionsundervisningen sker enligt Svenska Ridsportförbundets utbildningsplan.

Vi har 27 egna hästar och ponnyer i verksamheten. Inom lektionsverksamheten bedrivs också fritidsridning för funktionshindrade samt hopp- och dressyrträningar för elever med egna hästar.

Sundsvalls Ridklubben har anställd personal som sköter den dagliga verksamheten så som skötsel av hästarna, anläggningen samt ridlektionerna. Alla övriga sysslor är beroende av ideellt arbete därför förväntas du som medlem eller förälder till medlem att engagera dig på något sätt. Detta är den grundläggande tanken med den ideella verksamheten i en väl fungerande förening. När du arbetar ideellt får du bra inblick i hur det fungerar i föreningen och du får ta del av ditt eller ditt barns hästintresse. Mer info om var och när du ska bidra hittar du under fliken Funktionär på första sidan.

Ridskolan arrangerar tävlingar i dressyr och hoppning samt kurser och studiecirklar. Även dagis- och fritidsbarn är välkomna hit för att under lekfulla former bekanta sig med hästarna samt prova på att rida.

 

I menyn till vänster hittar du mer information om vår ridskola.

Uppdaterad: 15 MAJ 2018 08:52 Skribent: Christine Grafström

 

 

 Barnridning

Våra samarbetsparters:

 Evonella

 Grafströms Hästsportbutik

 

 

 

 Klisterdekaler

 

Stokvis

 

First Hotel

 Hudik Hästsport

 

 

 

 

 

Postadress:
Sundsvalls RK - Ridsport
Kungsnäs 122
85591 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060563989
E-post: This is a mailto link

Se all info