Hoppa till sidans innehåll

Café Krubban


Till Sundsvalls Ridklubb är du alltid välkommen även när du inte rider - kom gärna upp till Café Krubban och umgås med kamraterna över en fika. Krubban är den självklara samlingsplatsen för alla!

Café Krubban är belägen på övervåningen i stora ridhuset.
Krubban hålls öppen kvällstid måndag-fredag samt lördag med hjälp av ridskolans medlemmar enligt schema som du hittar HÄR

Vi har en grupp av engagerade medlemmar, som kallas ”Krubbangruppen”. De ser till att serveringen till alla de större arrangemangen såsom tävlingar, utställningar och övriga helgaktiviteter fungerar.

Kontakta kontoret om du vill vara med och hjälpa till här - det behövs alltid flera!

 

Erbjudande

I Krubban kan du köpa fika, toast, mackor med mera. Tyvärr tar vi inte kort men du kan köpa ett fikaklippkort eller betala med swish.
1234 641460 (Krubban)

 

Bemanning av Krubban vid tävling
Vid tävlingar så bemannas krubban av olika ridskolegrupper. En ridskolegrupp blir utsedd att ansvara för att bemanna Krubban under en tävlingsdag.Tillsammans i ridgruppen bestäms vilka som ska stå i Krubban och på vilka pass.En person i respektive ridgrupp är utsedd till sammanhållande, d.v.s. den person som skriver upp på schemat vilka som ska stå och lämnar till tävlingsledaren. Är det flera ridgrupper som samsas om en tävlingsdag bestäms bemanning tillsammans mellan grupperna.

Varför måste medlemmarna jobba i krubban?

  • Ridskoleavgifterna blir inte så dyr eftersom tävlingarna (där Krubban ingår) drar in pengar till föreningen.
  • Det blir rättvist, alla drar sitt strå till stacken.
  • Det blir bättre sammanhållning i klubben eftersom man lär känna fler medlemmar än sina ridkamrater och det är roligt att jobba på tävling.
  • Klubben får ett bra rykte eftersom Sundsvalls Ridklubb är kända för att erbjuda en bra service i Krubban.

Schemamall finns tillgänglig här för att underlätta bemanningen. Välj den som gäller för just den tävling som er ridgrupp är utsedd att bemanna.När ni har bestämtvilka som ska stå och vilka pass fyller ni alltså i mallen och lämnar den till tävlingsledaren senast tre veckor innan tävlingen.

Läs mer

Uppdaterad: 05 DEC 2016 21:14 Skribent: Christine Grafström

 

 

Barnridning

Våra samarbetsparters:

 Evonella

 Grafströms Hästsportbutik

Hööks

 

 

 Yesbox stallströ

Postadress:
Sundsvalls RK - Ridsport
Kungsnäs 122
85591 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060563989
E-post: This is a mailto link

Se all info