Hoppa till sidans innehåll
Foto: RB foto funktionär

Funktionär


Vi är en ideell förening vilket innebär att medlemmar och föräldrar förväntas hjälpa till med olika sysslor vid tex öppethållande av cafeterian under veckokvällar, vid tävlingar och arrangemang. Ideella insatser är viktigt för att hålla priserna nere och tillsammans har vi roligt och får en härlig gemenskap. Här publicerar vi funktionärsschema för alla tävlingar samt krubbanschema för veckokvällar.

Funktionärer 2018

Tävlingskommittén har nu placerat ut alla som hade licens för SRK ifjol och de som hunnit lösa för 2018, exkl ridskoleeleverna. Du som har önskat funktionärsuppdrag är uppsatt enligt önskemål. Ni andra har placerats ut, i stort sett efter gren. Även du som har stallplats på klubben, men inte haft licens, har tilldelats funktionärsuppdrag enligt ditt uppstallningsavtal.
Övriga funktionärslistor:
Dessa finns i mellangången mellan ponnystallet och privatstallet.
Skriv upp dig på de arbetspass du kan och vill så hjälps vi åt att fylla funktionärslistan.
Har du inte möjlighet att skriva upp dig på plats så kan du kontakta
Janika Fröjdholm eller Annica Sundberg


Om du är uppsatt och inte har för avsikt att tävla för Sundsvalls Ridklubb 2017 kan du höra av dig till Annica Sundberg eller Birgitta Lundahl. Om du av någon anledning inte är uppsatt hör du också av dig till Annica eller Birgitta.


Tävlingsledaren för respektive tävling kommer att kontakta dig och meddela vilken uppgift du har fått. Funktionärslistor kommer även att publiceras inför varje tävling på klubbens Facebooksida, och på hemsidan. Om du inte har möjlighet att hjälpa till där du är uppsatt är du själv ansvarig för att hitta likvärdig ersättare. Det är inte tävlingsledarens uppgift. Nu gör vi tävlingar i världsklass även 2017

Funktionärslista till nästa tävling

 

 

Mallar

FUNKTIONÄRSSYSSLOR- DRESSYRTÄVLING

FUNKTIONÄRSSYSSLOR- HOPPTÄVLING

FUNKTIONÄRSSYSSLOR - CAFE KRUBBAN

 

Bemanning av Krubban vid tävling

funktionar

Vid tävlingar så bemannas krubban av olika ridskolegrupper. En ridskolegrupp blir utsedd att ansvara för att bemanna Krubban under en tävlingsdag.Tillsammans i ridgruppen bestäms vilka som ska stå i Krubban och på vilka pass.En person i respektive ridgrupp är utsedd till sammanhållande, d.v.s. den person som skriver upp på schemat vilka som ska stå och lämnar till tävlingsledaren. Är det flera ridgrupper som samsas om en tävlingsdag bestäms bemanning tillsammans mellan grupperna.

Varför måste medlemmarna jobba i krubban?

  • Ridskoleavgifterna blir inte så dyr eftersom tävlingarna (där Krubban ingår) drar in pengar till föreningen.
  • Det blir rättvist, alla drar sitt strå till stacken.
  • Det blir bättre sammanhållning i klubben eftersom man lär känna fler medlemmar än sina ridkamrater och det är roligt att jobba på tävling.
  • Klubben får ett bra rykte eftersom Sundsvalls Ridklubb är kända för att erbjuda en bra service i Krubban.

Schemamall finns tillgänglig här för att underlätta bemanningen. Välj den som gäller för just den tävling som er ridgrupp är utsedd att bemanna.När ni har bestämtvilka som ska stå och vilka pass fyller ni alltså i mallen och lämnar den till tävlingsledaren senast tre veckor innan tävlingen.

Uppdaterad: 04 OKT 2018 13:45 Skribent: Annica Svensson
Epost: This is a mailto link

 

 

Barnridning

Våra samarbetsparters:

 Evonella

 Grafströms Hästsportbutik

Hööks

 

 

 Yesbox stallströ

Postadress:
Sundsvalls RK - Ridsport
Kungsnäs 122
85591 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 060563989
E-post: This is a mailto link

Se all info